Jdi na obsah Jdi na menu
 


29. 12. 2010
 

 
31.12.11

pf-2012.jpg

..ať vám to v příštím roce dobře běhá!

 

 
03.12.11 Sice neustále slibuji, že žádné další akce nebudou... :-) Ale nemohla jsem odolat pozvání k "růžovým a zeleným pirátům" na trénink ve flyballu. Hollywoodka si vyzkoušela další psí sport a musím říct, že jí to bavilo a dokázala udržet pozornost a nadčení po celou dobu tréninku (s čímž občas u agi bojujeme). Že by se nám tu klubala další zábava, která nás pohltí? :-) ;-) Velký dík patří samozřejmě Dáše, že nás na trénik vytáhla a že se nám věnovala... :-)
 
17.11.11 Dneska jsme si užily coursing ve Stráži nad Nisou. Jely jsme ve složení já s Indýrkou, Péťa s Denny a Ešlikem (Denny si splnila poslední chybějící licenční běh) a Mája s Dášou (které byly na coursingu poprvé). Indýra si to jako vždy užila a houkala tolik, že se ostatní ptali, jestli se jí něco nestalo. :-D

05.11.11 Byla jsem na Mezinárodní výstavě psů v Letňanech. Opět jsem si připomněla proč mě výsavy nebaví. Spousta lidí a žádná akce.. :-) Jinak ale holkám (Pétě s Ešlinkou a Kátě s Angie) se celkem dařilo, tak jsem měla aspoň radost, že jsme nejely zbytečně... :-)

01.11.11 zjištění dne: Hollywood je sangvinik. :-))
...a přibyla přeci jen ještě jedna akce do konce roku a to trénink coursingu pro Indýrku, aby měla taky nějakou radost ze života...

16.10.11 Výborná neděle!!! :-)) Pasení v Martínkovicích u skvělé Ivany Horské bylo parádní! Společnost v autě nám dělala Katka s Angie a na místě jsme se potkali se starýma známýma Kájou, Lubošem a Kukynem a také novýma známýma Rosťou, Michalem a Burákem. Byli jsme to taková australská partička. Tři kelpie a jeden australský ovčák. Pro Liky to bylo první seznámení s ovečkama... :-)) A náš strašpytlík Hollywood to nakonec celkem i zvládla.. :-)) Ikdyž občas raději dělala, že ty ovečky vlastně vůůůbec nevidí. :-D
Fotečky od Rosti a Michala jsou tady a fotky od Káji a Luboše najdete tu. ...snad aspoň trošku z fotek a videí pocítíte super atmosféru.. :-D Ještě jednou díky všem za nádhernou neděli! :-D

imgp1680.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 dsc01691.jpg

 

 

 

 

 

 

 

12.10.11 S odstupem času doplněn článek o Zlaťáčkovi.

04.-05.10.11 Jsme u nás měly s holkama velkolepou návštěvu. :-D Péťa jela na služebku a tak nám bylo ctí, mít u nás na návštěvě Dennynku a Ešlinku Hamtilovic.. :-)) Pár foteček najdete na rajčeti.

01.10.11 MR bíglů Havlovice - družstvo Indiánky ve složení veteránka Indy + já a bíglice Aiki + Ondra získalo parádní 3.místo ve družstvech (přesněji dvojicích) na MR bíglů!!!  :-))

 mr-biglu-2011.jpg

 

24.09.11 Intenzivní trénink dogdancingu a sranda závod pro kelpie. Hollywoodka kelpií speciál vyhrála a je prý nejposlušnější kelipií roku!! :-D Ha ha, tak přesně tohle jsem si řikala, když jsem uklízela peří po celém obýváku.. :-))  

 

p1020239.jpg

 

 

03.09.11 Vyrazili jsme na výlet do Harrachova. Vzhledem k Sárunce jsme zvolili krátkou trasu k Mumlavským vodopádům a zpět přes Rýžoviště. Pár foteček najdete na rajčeti. :-)
 
27.08.11 Trochu neplánovaně jsme vyrazily na pohodové závody ve Vysokém Mýtě. Opět běhala Indy ve veteránech. V jumpingu dis a v agility 1. místo (Indy doběhla z veteránů jako jediná..) :-))
...chybějící článečky se pokusím dodat co nejdříve.. :-D
 
20.08.11 Proběhly závody na našem cvičáku O pohár Purina ProPlan. Závodila nakonec Indy poprvé ve veteránech. A v součtu jumping + agility získala 2.místo. :-)
 
10.08.11 Pokusím se nějak doplnit článek o táboře a také článek o Zlaťáčkovi. ...ale je čas na veselejší zprávičky... 31.7. oslavila Hollywoodka svoje první narozeniny. O týden později 6.8. jsme byly s HoLiky na návštěvě u tatínka Fastíka v Mount Mckinkey, kde zrovna mají štěňátka. Jedna modrá UFOunka se mi moooc líbila.. nebo já jí? :-)) Naštěstí máme dostatek rozumu... :-D
 
HoLiky a tatínek Fastík

img_0507.jpg


A v neposlední řadě... Náš tým rozšíří následovnice Zlaťáčka borderka Nelly... 

na-novem-pelisku.jpg

 
 
 ________________________________________________________________________

 
29.07.11 Dneska umřel Zlaťáček...   
 
 

dsc_0397.jpg

...foto z tábora...
Kdo by si v tu chvíli pomyslel, že za dva týdny bude vše jinak...

 ________________________________________________________________________


 
10.-14.07.11 Tábor agility Dvůr Králové Zlatko a HoLiky
 
19.06.11 V neděli po Raráškovi jsem vyrazila pro změnu s HoLiky okouknout, jak to chodí u oveček. Katka s Angie na Podkosti úspěšně složila zkoušku ZVOP (zkouška vloh ovčáckého psa) a já jsem nasála zase trochu jinou atmosféru než tu agilitní... U oveček je prostě pohodička, klídeček, není kam spěchat... :-))

18.06.11 Zazávodili jsme si na závodech Rychnovský rarášek.

14.06.11 po dlouhém přemýšlení a zvažování jsem zařadila novou rubriku a tou je Venčení, hlídání a výcvik psů. Takže pokud by jste někdo potřeboval pohlídat nebo vyvenčit psa, případně by jste věděli o někom, kdo by potřeboval poradit s výchovou či základním výcvikem, tak dejte vědět. Kontakty na mě jsou jak jinak než v Našich kontaktech.
Chystám ještě jedno překvápko, na kterém už delší dobu pracuji a snad se mi to podaří konečně dotáhnout do zdárného konce... :-)

13.06.11 Sice to vypadá, že se nic neděje, ale opak je pravdou. Za poslední dva týdny jsme stihli tři předváděčky. Ve středu 1.6. jsme udělali ukázku agility na dětském dni ve Valdicích, v sobou 11.6. jsme předváděli agility na dětském dni v Myštěvsi a v neděli 12.6. jsme ukázali co je agility v Sedličkách při výstavě koní. V Myštěvsi i v Sedličkách si krátkou trať vyzkoušela i Liky a kupodivu v cizím a rušném prostředí nezdrhla z parkuru a nikomu radostí neskočila na hlavu! :-D

sn851018.jpg

 

 

28.05.11 Doplněn článek o Hollywood...

24.05.11 Dnes začala Liky hárat a tak od dneška je z Hollywoodky téměř dospělá psí slečna.

21.-22.05.11 Proběhlo ve Dvoře Králové Mistrovství východních čech v agility. Zaběhali jsme si se Zlaťulí a dařilo se nám střídavě.

08.05.11 Na rajče jsem dohodila pár foteček...

01.05.11 Pořádali jseme Prvomájové závody na našem cvičáku a se Zlaťulí se nám dařilo. :-)

23.-24.04.11 Zazávodili jsme si se Zlaťulí na Zlaté překážce na Rozkoši.

16.04.11 Doplnila jsem články k jednotlivým akcím.

10.04.11 Vyrazili jsme na dvojzkoušky do Prahy Kyjí a to především kvůli zahraničnímu rozhodčímu, jímž byl Alen Marekovic z Chorvatska.

08.04.11 Konečně zase trocha té aktualizace... Pokusím se ještě také doplnit články k jednotlivým akcím. A jak vidíte, tak čím dál tím více se zabýváme i jinými činnostmi než jen agilitěním..

03.04.11 Proběhl intenzivní trénink dogdancingu na našem cvičáku. Zúčastnila jsem se pouze jako divák a to jen odpoledne. Po intenzivce následoval takový minisraz kelpií. ;-)

Angie, Kuky, Holik

dsc01337.jpg

 

 

02.04.11 Jsme konečně vyrazili na agiliťácký výlet. Šlo se pěšky z Jičína na Trosky a z Trosek (tedy spíš z restaurace pod Troskami) :-D do Rovenska pod Troskami a odtud vláčkem zpět do Jičína.

img_5654.jpg

 

 

28.03.11 Jsem vyrazila pouze s Holikem na trénink do Zdobína k Evě Neumanové.  Moc nás to obě bavilo a pokusíme se jezdit pravidelně každých čtrnáct dní. A také mám rozjednané tréninky u Irči Kochové.. Takže asi trochu nastane období, kdy budeme spíše trénovat a závodění malinko (ale opravdu jen malinko - to bych přeci Zlaťuli nemohla udělat..) omezíme...

26.03.11 Takový malý trénink na agiliťácký pochod proběhl na tradičním jičínském pochodě "Putování za Rumcajsem".

20.03.11 V neděli hnedle po sobotním coursingu jsme vyrazili se Zlaťulí na další Opsioní závody do Hradce Králové. A miniseriál o Zlaťákově zdrhacím a útulkovém období pokračuje...

19.03.11 Proběhl trénink coursingu ve Stráži nad Nisou. Indýrka si dala dva běhy a Hollywoodka jeden. Indy běžela jako vždy s velkým nadčením. Holik dala dvě třetiny trati parádně, ale pak se zarazila a najedou střapec "běžel" proti ní a malinko se ho lekla. Takže příště dáme s Holikem určitě jen nějakou krátkou trasu... 
Krásné fotky najdete tuto.

12.03.11 Tuto sobotu jsme nakonec vyrazily jen ve třech (lidech) a sedmi (psech) na "agiliťácký" výlet. Vydaly jsme se tedy na kratší výšlap cca 15km dlouhý: Jičín - Kbelnice - Dílce - Brada-Rybníček - Prachov - Holín - Jičín. Prochajda to byla pohodová a fotečky najdete u Míši na rajčeti.

Obrazek


 
09.03.11 Takže nakonec jsme měli být v Hradišťku v součtech až na 3. místě. Došlo totiž k nějaké chybce při počítání součtů a na prvním místě měl být někdo úplně jiný a nás to tedy odsunulo až na 3. místo.. Ale taky dobrý, no ne? :-D
Pohár a ceny si prý můžeme nechat... :-))

 
07.03.11 Na závody do Hradišťka u Sadské jsem nakonec jela místo Hanky Šejnohové a tímto jí děkuji za přenechání místa na startovce. Po všech zmatkách a problémech jsme se Zlaťulí nakonec vyběhali 2.místo v součtech! :-D
 
 
27.02.11 Nakonec si v Hradci na Opsionu 015 zaběhala Indýrka. Proč tomu tak bylo se dozvíte v článečku...
:-))

 
12.02.11 S Péťou od bíglic jsme vyrazily na Klubovou výstavu bíglů do pražské čtvrti Koloděje. Já jsem dělala řidiče, Holik jela na socializaci a trénink poslušnosti v rušném prostředí (a že to potřebuje potvora: pošlušnost doma 100%, poslušnost venku 80%, poslušnost venku mezi bígloši 0% - musím ale uznat, že rozhodně za to nemohli bígloši..). No a Indy jela jen tak.. Sárunka na nás čekala v teple doma a zvládla to úplně v pohodě.. :-))

06.02.11 Na rajčeti můžete kouknout na další fotečky ze včera. Děkuji moc Jardovi za super fotky! :-D

05.02.11 Požádala jsem Jardu, jestli by mi udělal pár fotek Holika.. No a tak se musím zatím podělit alespoň o jednu. Miluju tenhle typ fotek, když můžu napsat: "Tak kdo je tady vlastně to bojové plemeno..." :-D ..a kdyby vám to něco připomínalo, tak koukněte sem. :-)) Ten Dafouš je vlastně ouplnej chudák.. :-D :-)) :-D

Obrazek


30.01.11 Zcela mimo plán jsem na poslední chvíli Zlaťuli přihlásila na závody Opsion do Hradce Králové. V sobotu jsme poklábosili na výročce a v neděli jsme si zaběhali na závodech.

29.01.11 zúčastnila jsem se členksá schůze ZKO Jičín. Zrekapitulovali jsme minulý rok a do nového roku jsme si popřáli hodně štěstí, zdraví a sem tam nějaký ten sportovní úspěch...

23.01.11 Dneska jsme ještě využili celkem slušného počáska a cvičáku bez sněhu a vyrazili jsme s Holikem a Zlaťulí na takový lehký trénink. Zlatko běhal celkem nadčeně a docela mu to i šlo. S Holikem jsme si opět udělaly tunýlky, obíhání bočnic bez tyčky, náběh do slalomu a práci na zemi.
 
15.-16.01.11 Už mezi svátky jsme se s Péťou od bíglic domlouvaly, že někdy vyrazíme na nějakou tu vychajdu. Mezi svátky to nevyšlo a tak jsme vyrazily tuto sobotu. Udělaly jsme si výlet kolem Kumburku a holky (především Ešlinka s Holikem) se pořádně vyřádily. A díky tomu, že v neděli bylo super sluníčkové počásko, jsme se na rychlo (v neděli před polednem) rozhodly, že po obědě vyrazíme ještě na cvičák malinko potrénovat. Zlaťuli jsem ani nebrala, protože v tom blátíčku by se stejně moc běhat nedalo... S Holikem jsme si udělaly jen nějaké to blbnutí na zemi, tunel, začaly jsme s náběhem do slalomu (opravdu jen náběh = proběhnutí první brankou ze správné strany...) a obíhání bočnic (bez tyčky...). ...a Hollywoodka byla moooc šikovná. :-))

Obrazek

...a Hollywood pase divné strakaté ovce, které vůbec neposlouchají
(rozuměj bígloše..) :-D

Obrazek


09.01.11 Národní výstava psů Olomouc - původně jsem měla známým vystavovat brabantíka. Z toho nakonec sešlo, ale nemohla jsem v tom Olinu od brábošů nechat samotnou a tak jsem tento výlet pojala jako socializaci Holika. V Olomouci jsme se potkali s Marcelou Novákovou, od které mám Hollywood. Já jsem okoukla jak se vystavují kelpie a Marcela viděla jak se daří Holikovi.

02.01.11 Čas o svátcích a mezi svátky jsme trávili především lenošením a procházkováním (koukni na rajče). S Holikem jsme si občas zacvičili a se Zlaťulí jsme po dlooouhé době byli na Zdobíně na tréninku...





Chystáme se:

Do jara asi už nic mnoho podnikat nebudeme.. :-D Jen pokud to počásko dovolí tak budou probíhat tréninky agi. :-)

 

Potvrzené/zaplacené akce jsou tučně... :-))