Jdi na obsah Jdi na menu
 


Neoficiální závody agility - Nymburk 11/2008

2. 11. 2008

01.11.2008

Nymburk - neoficiální závody

Obrazek

V Nymburku nám naštěstí svítilo sluníčko, takže jsem zimní bundu využila opravdu jen ráno a odpoledne jsme si vesele chodili dokonce i v tričku.

Od rána nás ale provázely zmatky. Když jsem vyšla z paneláku, Indy mi zdrhla za kočkou. Naštěstí se za chvilku vrátila... Pak následovaly obvyklé problémy s nastavením navigace (vždycky zmáčknu něco jiného než co potřebuji..). Vyzvedla jsem Zlatka a dorazila na místo, kde jsme byly s Helčou (která jela s Julčou s námi) domluvené. Naskládaly jsme věci do auta, Julču do přepravky a Helča v tu chvíli zjistila, že doma zapomněla očkovák. No tak jsme tedy vyrazily směr Valdice. V tu chvíli, ale Helča nemohla najít klíče. Takže jsme jeli zpět k její mamce a klíče jsme našly v zámku. Pak tedy hurá do Valdic pro očkovák a konečně jsme vyrážely dle navigace směrem na Nymburský cvičák.

Bohužel junioři a začátečníci běželi pouze jeden běh, plus případně hru. Zlaťáka jsem nechtěla hrou plést a tak jsme si zaběhli agility pro začátečníky. Tam mi Zlatko bohužel 4x podběhl druhou překážku. Asi se mu nelíbila :-)) Takže z toho bylo 4x odmítnutí a myslím že 8. místo. Zbytek tratě běžel parádně. Škoda té prokleté 2. překážky. Odpoledne jsme si mohli ještě zaběhnout jen tréninkově jumping, který byl určen pro závoďáky. Což jsme také využili. Samozřejmě jsme si mimo parkur udělali i houpačku, áčko a slalom. Čím více bude Zlatko zvyklý na cizí překážky, tím lépe...

S Indy jsme to braly opět tréninkově. Tentokrát jsem si řekla, že nebudu řešit nic jiného jen rychlost. V agility, které nebylo nejjednoduší, byl začátek trochu vlažnější. Ale po čtvrté překážce Indy nabrala rychlost a tak jsme tedy doběhly až do cíle. Neřešila jsem velké oblouky ani zóny. Tím z toho byla jedna zóna skočená a tedy jedna chyba. Jumping byl postaven přesně pro to, co jsem potřebovala a to pro rychlost. Nemuselo se tam moc co řešit a prostě jen běžet (byl to samý tunel... :-) ). Indy nakonec tyto závody vyhrála.

Obrazek

Zmatky pokračovaly i odpoledne. Když jsme byly asi 20 km od Nymburka, zjistila jsem, že jsem nechala v kotci (kde jsem měla Zlatka) deku a misku. Ale to už se nám opravdu nechtělo vracet zpět. Tímto daruji moji deku a misku Nymburskému cvičáku a skleróze třikrát hurááá. :-))

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář