Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trénink nejen agility - Jičín, Katka a Bára Lerlovy 04/10

15. 4. 2010
Trénink nejen agility - Jičín
10.-11.04.2010
instruktorky: Bára Lerlová a Katka Lerlová


Tak máme za sebou víkend na který jsem se hodně dlouho těšila - intenzivku s Katkou a Bárou Lerlovými.

Ikdyž jsem naprostý antitalent na organizování čehokoliv, vždycky najednou zjistim, že už zas něco organizuju... :-) Když jsme se ke konci loňského roku domlouvali, koho za instruktora k nám na intenzivku pozvat, napadlo mě pozvat holky Lerlovy u kterých jsem před tím byla na intenzivce v Opatovicích. Líbí se mi prostě jejich přístup ke psům i k lidem a říkala jsem si, že by to mohlo dát něco i ostatním. A na konci tohoto víkendu jsem s radostí zjistila, že ostatní od nás ze cvičáku jsou stejně nadčení jako já, když jsem se s Katkou a Bárou setkala poprvé...

U Katky jsme si vyzkoušleli skokovou gymnastiku, protahování a posilováni psů, zkusili jsme si třeba i masáž hlavy psisek. Dokonce jsme měli i rozcvičku lidskou, u které jsme se opravdu pobavili... Naučili jsme se jak psa před během rozehřát a pak zase po běhu vychodit.
S Bárou se běhali sekvence. Bára se opět věnovala každému naplno a naprosto stejně. Každému se snažila poradit jak proplout parkurem co lépe a na co si dávat pozor.. V neděli jsme si vyzkoušeli třeba zaběhnout sekvenci bez prohlídky jen podle čísel nebo vést psiska úplně bez slovních povelů. Bára nám třeba taky ukázala jaké jsou způsoby učení zón.

Během víkendu jsme zase načerpali spoustu nové inspirace a poznatků, za což oboum holkám moc děkuji.. :-))