Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závod agility - Dvůr Králové nad Labem 06/2009

6. 7. 2009
  27.-28.6.2009

Dvůr Králové nad Labem

Mistrovství východních čech aneb Pohár "Pro mazlíky"

rozhodčí: Iveta a Roman Lukáčovi


Do Dvora jsem se hodně těšila. Parkury manželů Lukáčových jsou pověstné a zatím jsem u nich nikdy neběhala... Vzhledem k tomu, že se jednalo o poměrně velké závody byly vždy postaveny dva parkury. Na jednom běhali všichni eLkaři a na druhém eSka a eMka.

Trochu z legrace jsem Indy půjčila na běhání Jindře (od pudlíků). Indy je potvora, protože na cvičáku s Jindrou běhala jak blázen. Zato na závodech dělala jako kdyby parkur viděla poprvé. Docela jsem se bavila... :-)) Ze začátku byla Indy trochu rozhozená, že s ní neběžim a že na ni nikdo  neječí ať maká. A na začátku běhu se vždy otáčela, kde jsem. Ale většinou se cca po první třetině parkuru rozběhla... Na poslední běhy se už dalo docela i koukat, ale to zas Jinda byla překvapená, že Indy běží a pro změnu zakufrovala. :-))

Nakonec jsem byla hodně ráda, že jsem běhala jen se Zlatkem. I tak jsem měla co dělat, abych si trať zapamatovala. Kdybych ještě měla přebíhat na dvě prohlídky najednou mezi dvěma parkury, nestálo by to už vůbec za nic... I tak na nás se Zlatkem byly parkury dost složité, hlavně nedělní parkury od paní Lukáčové nám daly zabrat. Ale aspoň máme zase inspiraci co potřebujeme dohnat a dotrénovat...

Zlatko:

sobota - Roman Lukáč

jumping 1 - dis

agility 1 - 8. místo (z 55 týmů), 0 chyb, 0 odmítnutí, postupka 3,83 m/s

zkouška LA1 - 6. místo (z 23 týmů), 0 chyb, 0 odmítnutí, postupka 4,00 m/s

neděle - Iveta Lukáčová

jumping 2 - dis

agility 2 - dis

jumping 3 - dis