Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závod agility - Hradišťko u Sadské 03/10

11. 3. 2010
  07.03.2010
Hradišťko u Sadské
Hopsání u dědy Mráze
Alice Glöcknerová

V neděli po coursingové sobotě jsme vyrazili na závody agility, které se konaly v jízdárně v Hradišťku u Sadské. Rozhodčí byla opět usměvavá Alice Glöcknerová, která tu příšernou zimu okomentovala slovy, že letos kam přijede pískat, tam mrzne a že to vypadá, že to tak bude asi i v červenci...

S Indy jsme se 3x diskly. Jednou mi zdrhla opět do nesprávného cíle, jednou netrefila kladinu a diskla jsem jí tím, že jsem vzala znova i předchozí překážku (nemělo cenu to řešit, protože půlku parkuru před tím pročuchala...) a v posledním běhu prostě ten náběh do slalomu neviděla (neviděla ho 3x za sebou). :-))

Se Zlatkem to bylo o něco lepší. :-)) :-)) :-)) I přes malé nedorozumění u slalomu jsme ranní jumping doběhli čistě a dokonce na 1. místě! :-)) Zkouška LA2 se nám povedla také čistě. Vzhledem k tomu, že na zónách jsme ještě stále dost pomalí, nepočítala jsem s jakýmkoliv umístěním a šla jsem si v klidu sednout na kafčo do kantýny. A najednou mi přiběhla Péťa od bíglic říct, že jsme na 1.místě i ve zkoušce LA2. Máme tedy splněnou první zkoušku potřebnou pro přestup do trojek a první zkoušku na republiku... V odpoledním agility jsme se diskli. Nějako jsem to už nemohla udýchat a trochu jsem nestíhala... Asi opravdu budu muset zase začít chodit běhat.. ;-)

..opět gratulace i Pétě... :-))