Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závod agility - Žamberk 08/2009

17. 8. 2009
15.08.2009

Žamberk

O Pohár Fitmin

rozhodčí: Zdeněk Spolek


Do Žamberku jsem původně neměla v plánu jet. Bohužel jsem si opět ve žních nemohla vzít dovolenou a tak jsem se nemohla zúčastnit tábora, který se před závody konal. Nakonec mě Jindra od kluků pudlíků ukecala, abych přijela alespoň na závody.

Vzhledem k tomu, že jsem Indy slíbila, že nebude muset přes léto tolik běhat (ty vedra jí opravdu nesvědčí), tak jela pouze jako divák. Já tvrdím, že za trest a ona si myslí, že za odměnu... :-))

Vše tedy bylo na Zlatkovi. Zlaťule se hodně snažil a makal. Bohužel hned v ranním jumpingu jsme nezvládli rozlišovačku slalom - tunel a tím jsme se diskli hned na třetí překážce. Zkoušky LA1 jsme jakž takž zvládli (8.místo), ale měli jsme skočenou zónu na kladině. Alespoň jsem zjistila, proč Zlaťule na závodech zónu na kládě skáče. Jde ji totiž mnohem pomaleji než na tréninku a tím jsem já u zóny moc brzo. V agility jsme se opět diskli. Začátek nám vyšel parádně i přes to, že byl pro nás docela zapeklitý. Bohužel, jak jsem byla překvapena jak nám to krásně vychází, že jsem nestihla být u áčka na správné straně a otočkou za áčkem jsem Zlaťuli poslala do špatné díry tunelu...

Zlatko získává na závodech jistotu a je čím dál tím rychlejší a z toho pramení moje chyby. Je prostě jinde než kde ho čekám ;-))