Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závod agility - Zlatá překážka Hradce Králové 04/10

22. 4. 2010
17.-18.04.2010
Zlatá překážka Hradce Králové
Lenka Pánková a Jitka Novotná
( + na sobotní zkoušky S a M - Petr Rybář )

Tradiční Zlatá překážka Hradce Králové se netradičně konala na jaře. Další změnou bylo, že byl jeden parkur v jezdecké hale a druhý parkur na trávě před halou. V sobotu běhala eLka v hale a ostatní venku a v neděli byly parkury prohozené. Nakonec jsem byla opravdu ráda, že jsem měla přihlášeného jen Zlatka. Asi bych nezvládala sledovat oba parkury a kdy/kde mám být, kdybych měla běhat i s Indy.

Se Zlatkem se nám moc nedařilo. Doběhli jsme za celý víkend pouze jeden běh. Na druhou stranu většina disků byla úmyslná. Opravovali jsme zóny na kladině.. Když jsem vypočítavě v jedné zkoušce ne uplně správnou zónu neopravila, diskli jsme se o pár překážek dál. Patří mi to... :-))
Parkury Lenky Pánkové i Jitky Novotné se mi moc líbily, ale prostě jsme neměli zrovna dostatek štěstí (které ještě stále hodně potřebujeme..) anebo jsme opravovali zmiňované zóny.

Teď nás čekají jen závody u nás a pak máme téměř měsíc závodní pauzu, tak doufám, že zas něco dotrénujeme..

A zase tu máme gratulaci Pétě, která s Jessie doběhla první zkoušku SA3 na výborně a dokonce na 2. místě a s Denny byly 2. v součtech MA2 za celý víkend... :-))
Koukněte se jak to běhalo Olině s Aschou a Zuzce s Abby.