Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závody agility - Rychnovský Rarášek 06/11

18.06.2011
Rychnovský Rarášek - Rychnov nad Kněžnou
rozhodčí: Slávka Podmolová
hospitace: Katka Lerlová

 

Po loňské pauze jsme opět vyrazili do Rychnova nad Kněžnou na Rychnovského Raráška. Rozhodčí byla sice Slávka Podmolová, ale jako hospitantka otevřené běhy stavěla a také posuzovala Katka Lerlová. Katčiny tratě se mi opravdu líbily. Běhavé, ale zase ne zrovna úplně jednoduché... No prostě tak, jak to má být.

 

V jumpingu jsme sice běželi čistě, ale získali jsme nějaký ten trestný bodík za čas a tak na nás zbylo jen bramborové 4. místo.

V Rychnově jsme měli se Zlaťulí premiéru v LA3 a dopadlo to nad moje očekávání. Nejen, že jsme zkoušku doběhli do cíle (v což jsem před startem absolutně nevěřila), ale i přes trestné bodíky (opět) za čas jsme se umístili na super 2. místě. :-)) A tentokráte při nás stála tak trochu i štěstěna... Tuto zkoušku jsme těsně (5,92 tr.b. :-D) splnili na výborně a můžeme tedy případně startovat na Mistrovství republiky. No, ještě tedy uvidíme, jestli se na "republiku" přihlásíme...

Odpolední agility už Zlaťule nějako bojkotoval a musela jsem ho hodně přemlouvat, aby vůbec běžel... Po boji jsme skončili na 9. místě.