Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závody agility - Zlatá překážka Rozkoš 04/11

6. 5. 2011

23.-24.04.2011
Zlatá Překážka - Rozkoš
rozhodčí: Iveta Lukáčová (SK) a Roman Lukáč (SK)

Tradiční závody pořádané Agility klubem Hradec Králové tentokrát probíhaly v autokempingu Rozkoš. Jak už jsem tu asi někdy psala, tyto závody jsou pro mě srdcovou záležitostí. V pradávných časech jsme s Indýrkou v Hradci na Zlaté překážce poprvé vyběhly na agilitní parkur a od té doby nás tato závislost a vášeň nepřešla (teda spíš mě :-) Indy si o tom myslí odjakživa své...) a Zlatou překážku jsem snad za tu spoustu let nevynechala.

Letos tomu málem bylo jinak. Plány byly veliké. S Péťou jsme měly naplánován víkend v chatce v kempu a případně, že zůstaneme a na Rozkoši si užijeme i Velikonoční pondělí. Ale když se daří, tak se daří. Jessinka od Péti měla zdravotní problémy a tak Péťa do poslední chvíle váhala jestli vůbec pojede. Nakonec jsme zrušily zamluvenou chatku a dohodly jsme se, že budeme jezdit tam a zpět. Přeci jen je přes noc ještě zima a to by mohlo Jessince uškodit. Pak ale přišla další komplikace.. Cosi začalo v mém Sharanobusu bouchat. A bouhalo to čím dál víc. Takže 2x cesta na Rozkoš a zpět by byla hodně riskantní.

V tuto chvíli jsme si s Péťou už říkaly, že to asi vzdáme úplně a jestli to není nějaké znamení.. Takových náhod najednou.. Pak ale Péťu napadlo, že se zkusí zeptat svého známého, jestli by nám auto nepůjčil. Takže jsme si v pátek jely pro půjčené Berlingo a v sobotu ráno jsme mohly vyrazit směr Rozkoš. :-D

Co se týká našeho běhání se Zlaťulí, tak není moc co psát. Tak nějak jsme běhali celkem jistě a pěkně, ale přeci jen trochu pomaleji. V sobotu byly na programu zařazeny jedny zkoušky navíc a tak hlavně v neděli byla na Zlatkovi už znát únava. Diskli jsme se 2x (v sobotu v jumpu a v neděli ve zkoušce). Jinak jsme vždycky schytali nějaké trestné body za čas a tak to na umístění na bedně nedalo.

:-D