Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kliker - den třetí

14. 5. 2008

Den druhý vynecháváme, protože jsme včera nějak nestihli klikat. :-)

Zato dnes jsem všem klikala dvakrát. Jednou odpoledne, kdy jsem opakovala jen to, co jsme dělali první den. Vzhledem k tomu, že mi přišlo, že všichni tři už pochopili, zkusila jsem večer klikat dotyk ruky.

Nejprve jsem odklikávala dotyk čumákem na zavřenou dlaň, ve které byla granule. A vždy jsem jim hned po kliknutí granuli dala. To bylo u všech celkem jednoduché, protože tam prostě granuli cítili a automaticky čumákem strkali do ruky. Postupně jsem začla střídat sevřenou dlaň s granulí a bez granule. Samozřejmě, že i tak (ihned po kliku) jsem dala granuli, ale z krabičky - což už znamenalo malou prodlevu mezi klikem a granulí.

Indy i Sára už s tim začínaly mít trochu problém. Takže jsem u obou skončila několika odkliknutími s granulí v sevřené ruce.

S Dafoušem se nám dokonce podařilo několikrát odkliknout i otevřenou dlaň.

Samozřejmě, že s každým psiskem cvičím samostatně a ostatní jsou zatím v jiné místnosti.

Zjišťuju, že si budu muset ještě pročíst nějaké články a doladit detaily. Trochu mi dělá problém trpělivost a asi zbytečně moc spěchám. Musím je nechávat taky trochu přemýšlet... :-)) V některých věcech si nejsem úplně jistá, jestli reaguji správně..

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jo jo

(Mates, 24. 6. 2008 17:56)

Teď jste nás prokoukli... Nějak nestíháme a moc neklikáme... Musím s tím něco udělat :-))

kliker

(brabantík, 23. 6. 2008 21:01)

Připomínám,že dnes je 23.6.2008-tedy den čtyřicátý šestý.Co už umíte s klikerem?Pochlubte se ostatním.....!!!