Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závod agility - Havlovice 10/2008

8. 10. 2008

4.-5.10.2008

Havlovice - Krakatit 007

rozhodčí: Eva Plíštilová

Obrazek

Dvoudenní závody v Havlovicích byly dle očekávání perfektní. Především po stránce pořadatelské - rychlé výsledky, rychlé přestavby parkuru...

Parkury paní rozhodčí byly prostorné a běhavé, což nám s Indy moc nevyhovuje. Techničtější parkury nás za prvé baví více a také se na nich většinou ti superrychlí psi vydiskují, což se nám pomalejším hodí, že. :-))

V sobotu se začínalo Jumpem. V celku pěkný a na nás rychlý běh na začátek. Známka výborný bez trestných bodů, bohužel jen 5. místo. A pětky nás provázely skoro celým víkendem.

Sobotní Zkouška SA2 - ach ty naše pomalé zónovky (na vršku Áčka se rozhlédnout, jestli všichni koukají, na kladině si zívnout a na houpačce pro jistotu ještě pět minut po zhoupnutí počkat jestli už se to nepohne) :-)) Nééé, zas tak hrozný to nebylo. Výborný bez tr. bodů a opět 5. místo.

Obrazek

Agility v sobotu jsem trošku zvorala já. Za tunelem v cílové téměř rovince jsem nestihla ukázat druhou rukou a bylo z toho dis.

V neděli se pro změnu začínalo Agility. Paní rozhodčí nás trochu překvapila tím, že se šlo dvakrát přes kladinu. Nakonec se to pro nás ukázalo jako výhoda. Spousta týmů měla na kladině alespoň jednou odskočenou zónu. S Indy jsme zaběhli čistě a bylo z toho 3.místo na výborně bez trestných bodů.

Následovala Zkouška SA2 Indy už se očividně běžet moc nechtělo a tak jsem si mohla hlasivky vykřičet povzbuzováním. Opět čistě a opět 5.místo na V bez trestných bodů.

Poslední běh - Jumping. Indy už opravdu neměla energii. Hnala jsem ji co to dalo a nakonec to stačilo jen na 12.místo. Ale opět jsme běželi čistě.

V neděli jsme také byly nominovány díky čistým běhům na cenu čistý průstřel. Bohužel díky tomu, že jsme ze dvou týmů, které ten den doběhly všechny běhy čistě, byly ty pomalejší, tak jsme tuto cenu nevyhrály... :-)) I tak jsem byla spokojená pět běhů z šesti jsme zaběhly čistě a v rámci možností i celkem rychle :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář