Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závod agility - Žamberk 08/2008

26. 8. 2008

16.8.2008

Žamberk - O Pohár Fitmin

rozhodčí: Zdeněk Spolek

Bohužel letos jsem se nemohla díky novému zaměstnání (neměla jsem ještě nárok na dovolenou) zúčastnit agi-táboru v Žamberku. Dorazila jsem tedy až na sobotní závody.

Celý den byl tak trochu bojovka. Začalo to již ráno na cestě, když jsem zjistila, že je za Hradcem objížďka. Vzhledem k tomu, že naši ostatní agiliťáci v Žamberku byli na táboře, cestovala jsem sama. V Holicích jsem psychicky nevydržela a u benzinky si koupila mapu, abych věděla kde jsem. Tušila jsem, že Holice jsou někde u Pardubic, ale já chci přeci na opačnou stranu!!! :-))

Když jsem konečně dorazila pět minut před koncem prezence ke cvičáku, Ondra mě přivítal větou: "Ty  Ťuňťo tys jela po objížďce? To se dá přeci objet pár metrů po lesní cestě." A to měl být teprve začátek.

Díky tomu, že v Žamberku pršelo již v pátek, byl cvičák už ráno pěkně nacucaný vodou. Bohužel déšť nás provázel celým dnem. Odpoledne to již téměř vypadalo jako před pár lety u nás v Jičíně na cvičáku o jarních závodech. Kdo tam byl, tak chápe... Pro ty co nepamatují Jičín, tak rozdíl byl jediný. V Jičíně byl tehdy celý parkur pokrytý vrstvou bláta po kotníky. V Žamberku to bylo jen voda po kotníky a sem tam bláto...

Pro Indy to bylo jasné. V Jumpu se mi ji ještě jakž takž podařilo nahecovat a docela i běžela. Další běhy byly katastrofa. Snažila se co nejvíce času strávit na zónovkách, protože to bylo nejsuší místo na parkuru...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář